capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Xerrades de sensibilització sobre residus i compostatge

Detalls específics

Data 2022-03-20
Tema Residus
Nivell educatiu Secundària
Escola Baix Empordà

Resum

Durant el mes de gener i febrer l'INS Baix Empordà ha realitzat diferents xerrades de sensibilització sobre residus.

Notícia

Xerrades sobre sensibilitazció sobre residus i compostatge.

Durant el mes de gener i principis de Febrer, l’alumnat de la matèria d’Expressió Oral d’escoles verdes del grup de 3r C ha preparat una presentació sobre la gestió i la separació dels residus d’envasos, paper i vidre i sobretot la dels residus orgànics del centre.

Els objectius d’aquesta presentació han estat informar i sensibilitzar a l’alumnat dels cicles de cuina, gastronomia i serveis de restauració de la importància de la correcta separació dels residus.

També es va mostrar el compostador del centre amb la intenció de reiniciar el seu funcionament i es va explicar com calia abocar els residus per tal que hi hagués un compostatge correcte.

L’explicació va anar a càrrec d’un grup de sis alumnes, que amb molta cura i il·lusió, a banda de la presentació, també han elaborat una infografia on es descriuen els residus apropiats que es poden compostar (imatge de l’esquerra).

Per altra banda, l’alumnat dels cicles de cuina i restauració ha agraït la xerrada amb un pa de pessic boníssim per tota la classe de 3r C.

Una experiència molt enriquidora pe tots els grups.

Esperem que amb aquesta mini formació tinguem una millor gestió dels residus i puguem  iniciar un compostatge circular a l’institut!!

ODS

4-Educació de qualitat

11-Ciutats i comunitats sostenibles

12-Producció i consums responsables

Enllaç:

https://insbaixemporda.cat/xerrades-de-sensibilitzacio-sobre-residus-i-compostatge/

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar