capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

VISCA EL MEDI AMBIENT

Detalls específics

Data 2015-12-24

Resum

Dinamitzem el comitè ambiental de l'ESCOLA ELS ESTANYS (Platja d’Aro)

Notícia

Els alumnes del Comitè Ambiental de l'ESCOLA ELS ESTANYS (Platja d’Aro), durant aquest primer trimestre, hem planificat les tasques que portarem a terme aquest curs. Un cop programades les activitats i coordinades les xerrades i sortides, relacionades amb la sostenibilitat i el medi ambient, hem anat, per totes les classes, recordant perquè som “Escola Verda”. Entre d’altres aspectes, hem incidit, especialment, en el “reciclatext”, com a forma d’estalvi, l’ús de carmanyola i/o embolcalls de roba, per portar l’esmorzar o per portar a les sortides, la gestió de residus i el consum de fruita a l’escola.

 

Tanmateix, els hem fet partícips de les diferents propostes que desenvoluparem al llarg del curs. Entre elles destacar l’estudi de la despesa de paper d’alumini que fem, a la nostra escola i que portarem a terme durant el segon trimestre. Al tercer trimestre prepararem jocs amb material de rebuig pels alumnes d’Educació Infantil.

 

També hem penjat la notícia a la intranet del centre: http://agora.xtec.cat/escola-elsestanys/intranet/index.php per tal de compartir les nostres actuacions amb la totalitat de la comunitat educativa.

 

Aquest any hem començat amb molta empenta i amb molta il·lusió i esperem ser capaços d’encomanar-ho a la resta de nens i nenes de l’escola i a tota comunitat educativa.

ca1mod

 

 

Per cert, des de la nostra escola, us volem desitjar “Bones Festes” i, com diu la nostra consigna “VISCA EL MEDI AMBIENT”!!!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar