capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

SETMANA DE LA NATURA – PORTEM LA NATURA A LES ESCOLES!

Detalls específics

Data 2017-04-20
Tema Participació:Patis
Nivell educatiu Primària-Secundària
Escola PROGRAMA EV

Resum

La Setmana de la Natura és un moment de l’any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient.

Notícia

1-SETMANA DE LA NATURA – PORTEM LA NATURA A LES ESCOLES! (pdf adjunt)

 

La Setmana de la Natura és un moment de l’any per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural.

Durant 10 dies, s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat.

 

Us convidem a participar a la Setmana de la Natura (SN), que es celebrarà del 2 a l’11 de juny de 2017. L’objectiu d’aquesta Setmana és organitzar activitats arreu de Catalunya per sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura de la natura i el medi ambient.

Per això, us animem a organitzar activitats per la conservació del patrimoni natural i el medi ambient als vostres centres educatius, amb l’objectiu de fomentar la sensibilitat ambiental dels infants i joves.

 

Com hi podeu participar?

-          Organitzeu una activitat i pugeu-la a la web www.setmananatura.cat

D’entre totes les escoles que organitzeu una activitat i en pengeu una fotografia a les xarxes socials (etiqueta #setmananatura), es sortejarà un taller de natura gratuït a la vostra escola de la mà d’una entitat ambiental! A més, enviaran a tots els participants un braçalet solidari #setmananatura.

 

 

pdfPresentació-SN2017-Escoles.pdf

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar