capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Resultats de l'observació de diferents punts d'aigua no clorada de comarques gironines.

Detalls específics

Data 2022-06-10
Tema Medi natural
Nivell educatiu Primària-Secundària
Escola PROGRAMA EV

Resum

13 centres de PRI i ESO que són Escoles Verdes han participat en l'anàlisi de diferents punts d'aigua no clorada.

Notícia

RESULTATS DE L’ANÀLISI DE DIFERENTS PUNTS D’AIGUA NO CLORADA

13 centres educatius de primària i secundària que són Escola Veda del Baix Empordà, Pla de l’Estany, Gironès i La Selva han participat en la valoració de diferents punts d’aigua no clorada  de rieres, rius, torrents o fonts del seu municipi.

Aquesta actuació s’emmarca dins del dia del Medi Ambient que se celebra el 5 de juny.

Els resultats d’aquests anàlisis són força satisfactoris ja que la majoria dels punts analitzats han tingut resultats òptims en relació a la qualitat de l’aigua. S’han analitzat els següents paràmetres: olor, color, terbolesa, concentració de nitrats, entre d’altres).

Alguns dels centres educatius han realitzat aquesta observació seguint les directrius del projecte Rius de l’Associació Hàbitats o el projecte Pescadors de Plàstics coordinat pel  Centre Tecnològic BETA (UVic-UCC)

Els centres participants han estat: Institut Baix Empordà de Palafrugell, institut Brugulat de Banyoles, escola Castell de Farners de Santa Coloma de Farners, escola La Vall d’Osor, escola Juncadella de la Cellera de Ter, escola Pompeu Fabra d’Anglès, escola Guilleries de Sant Hilari Sacalm, institut Vallvera de Salt, institut Salvador Espriu de Salt, la Salle Girona, Vedruna Girona  i els instituts Santa Eugènia i Santiago Sobrequés de Girona.

Els resultats de les observacions el podeu veure al següent enllaç:

https://padlet.com/anna2013/v28y16glja4uz4jn

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar