capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

QUÈ FEM A L'ESCOLA?

Detalls específics

Data 2019-03-15
Tema Horts
Nivell educatiu Primària
Escola Alzines Balladores

Resum

Des de l’escola Alzines Balladores volem contribuir a la millora del planeta.

Notícia

QUÈ FEM A L'ESCOLA?

2019 ALZINES LOGO

 

Des de l’escola Alzines Balladores volem contribuir a la millora del planeta i per aquest motiu tenim com a objectiu aconseguir una escola que sigui respectuosa amb el medi ambient fomentant hàbits i actituds per arribar a ser ciutadans compromesos amb l’entorn.

 

A més de portar a terme pràctiques ecològiques com reciclatge, estalvi d’energia, apilo,...els més petits de l’escola també volem formar-hi part. Per sensibilitzar-nos amb la cura del medi ambient i tenir relació directe amb l'entorn natural i cura de les plantes, els nens i nenes de P4 i P5 hem engegat les nostres activitats.

 

Els/les alumnes de P4 hem posat en marxa el nostre jardí i hem decidit plantar maduixes. Entre tots hem posat la sorra i la veritat que estàvem molt emocionats a l’hora de fer-ho perquè és una cosa molt nostre, encara no ens creiem que d’allà sortiran unes maduixes boníssimes.

2019 ALZINES2019 ALZINES2

Plantant maduixes (P4)

 

Mentrestant anem fent un diari de seguiment i hem aprofitat per conèixer les plantes i la seva importància pel benestar de tots i totes.

 

Els/les alumnes de P5 hem engegat el nostre hort. Ens ha vingut a ajudar l’avi d’un dels nens de la classe i ens ha explicat que tots els aliments que plantarem ens els podrem menjar. De mica en mica i amb molta cura hem anat plantant un munt d’aliments: enciams, escaroles, pastanagues, julivert, bledes,...

2019 ALZINES5

 

Cada setmana anem a regar les nostres plantes i de mica en mica estem veient com comencen a sortir les fulles. Ens estem adonant com nosaltres mateixos som capaços de plantar els nostres aliments evitant així anar a comprar-los.

2019 ALZINES3

 

2019 ALZINES4

 

Estem desitjant cada setmana que arribi l’hora d’anar a veure les nostres plantes. Perquè no feu vosaltres el vostre hort o jardí escolar?

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar