capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Projecte Generació Reset a l'institut El Bruc

Detalls específics

Resum

Els alumnes de 4rt d'ESO participen en el projecte Generació Reset que té com a objectiu el reciclatge d'aparells.

Notícia

GENERACIÓ RESET:

Els alumnes de quart d'ESO de l'Institut El Bruc estan immersos en un projecte apassionant i compromès: Generació Reset. Aquesta iniciativa, que es va posar en marxa l'any 2017, té com a objectiu principal fomentar la sostenibilitat i la preservació del planeta, així com la formació d'una ciutadania responsable i compromesa amb el medi ambient.

Són els alumnes de tecnologia qui han abraçat aquest projecte amb entusiasme i implicació, i estan desenvolupant diferents activitats per contribuir a la seva consecució. De moment, han après tota mena de curiositats sobre els minerals de sang que formen els nostres dispositius informàtics (sobretot els mòbils) i s'han conscienciat de la importància de fer-ne un bon ús i d'aprofitar al màxim cada recurs. També van assistir a un taller per aprendre a reciclar i a reutilitzar mòbils antics. La veritat que hi ha al darrere de la tecnologia pot ser esgarrifosa si així ho permetem i cal que tothom sigui coneixedor de la procedència dels materials amb què es fabriquen els mòbils que portem a la butxaca.

El projecte Generació Reset és una iniciativa impulsada per la Generalitat des de l'Agència de Residus de Catalunya i produïda per associació Andròmines i la cooperativa Eduxarxa. Té com a objectiu implicar la comunitat educativa en la preservació del planeta. Participant-hi, els alumnes de tecnologia es converteixen en un exemple de com la implicació i el compromís amb la sostenibilitat pot ser transmès a les noves generacions.

En definitiva, el projecte Generació Reset és una oportunitat per a la formació d'una ciutadania més responsable i compromesa amb el medi ambient. Els participants són un exemple de com les noves generacions estan prenent consciència de la importància de preservar el nostre planeta i estan disposats a lluitar per aconseguir-ho. És una gran notícia saber que les escoles estan fent la seva part per crear un futur més sostenible per a tothom.

El següent pas serà organitzar activitats per conscienciar la comunitat educativa sobre la importància de preservar el medi ambient. Aquesta publicació és el primer pas de la nostra iniciativa.

Més informació:

Projecte Generació Reset

 

ODS Relacionats:

4-Educació de qualitat

12-Producció i consums responsables

17-Aliances per assolir els obajectius

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar