capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

PREMI ESCOLES VERDES: TREBALL EN XARXA

Detalls específics

Resum

PREMI AL TREBALL EN XARXA DE LES ESCOLES VERDES DE LA GARROTXA: ACCIÓ MOXINA

Notícia

PREMI AL TREBALL EN XARXA DE LES ESCOLES VERDES DE LA GARROTXA:  
L’ACCIÓ MOXINA

 La nostra escola està d’enhorabona,  a l’igual que els altres centres de la comarca que formem part del programa Escoles Verdes de Catalunya (Escola Pia, Escola Bisaroques, IES Garrotxa, IES Bosc de la Coma).  Ho estem perquè, a nivell de Catalunya, ens han reconegut una acció que duem a terme en el territori de manera conjunta, fent xarxa.

Bloc Escola La Bòbila

 

Es tracta de l’Acció Moixina.  Que, explicat de manera breu, consisteix en què els diferents delegats dels comitès ambiental dels diferents centres de primària i secundària de la Garrotxa, es troben un matí als Paratges de la Moixina, indret situat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, per treure dels seus recs el Creixen Bord.  Una planta invasora que fa que l’aigua quedi estancada i no pugui circular.  Fent que la temperatura de l’aigua augmenti i com a conseqüència afecti a la biodiversitat de la zona.  Des que es porta a terme aquesta activitat en xarxa s’ha tornat a recuperar la biodiversitat en un grau molt significatiu.

 

2020 LA BOBILA 1

 

 

A continuació podeu veure el lliurament dels diferents premis que es varen donar el passat 10 de desembre en una cerimònia que va ser telemàtica. Els minuts corresponents al nostre reconeixement van del 29:33 al 32:57.

https://www.youtube.com/watch?v=H0sv7yefff4

 

Arran del premi, el programa informatiu  InfoK es va interessar i en varen voler fer una notícia.  Per això, el dimecres varen venir a gravar alumnes de l’escola que han participat en aquesta acció en xarxa.

 

2020 LA BOBILA 2

 

A continuació us deixem l’enllaç perquè pugueu veure com ho van fer de be!!!

 

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/paccio-moixina-premi-escoles-verdes-2020/video/6073815/

  

En el darrer curs, a causa de la COVID-19, no vam poder dur a terme aquesta acció. Però esperem que al proper mes de maig hi puguem tornar!!!

  

ESC La Bòbila (Les Preses)

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar