capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

"Natural Child" al Col.legi Montessori de Girona

Detalls específics

Data 2017-06-23
Tema Horts
Nivell educatiu Primària-Secundària
Escola CCE Montessori-Palau

Resum

Projecte "Natural Child", on els alumnes treballen, en contacte amb la natura.

Notícia

 "Natural Child": El nostre projecte a la televisió de Girona.

         

17 MONTESORI 2Al mes d’abril d’aquest curs, Televisió de Girona ens van venir a visitar i filmar. Estaven interessats en conèixer i difondre el projecte que nosaltres diem Natural Child. En el marc d’aquest projecte els alumnes treballen, en contacte amb la natura, en tasques de l’hort i de la granja.

Amb eines reals fan treballs propis de cura i manteniment de l’hort i també de les gallines i cabres de la granja.

 

 

 

 

Des de l’escola fomentem que tot allò que poden fer els alumnes, no ho han de fer els adults. D’aquesta manera, el seu aprenentatge és més significatiu i profund.

 

17 MONTESORI 3

En el cas d’alumnes de secundària, això va acompanyat d’una petita experiència de microeconomia en què els alumnes venen productes cultivats a l’hort escolar i obtenen un petit benefici que es reinverteix en material per l’hort.

 

17 MONTESORI 5

Els alumnes van treballar entusiasmats i alguns van tenir la oportunitat d’explicar davant la càmera la seva experiència i implicació en les feines.

Amb la implicació d’alumnes i professors de tots els nivells, el nostre hort, la nostra granja i el nostre projecte, Natural Child, creix i es consolida com el conjunt d’activitats formatives i motivadores pels nostres alumnes, que teníem projectades.


Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar