capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

JORNDES CULTURALS -LA VOLTA AL MÓN- A L'ESC DE LLERS

Detalls específics

Data 2019-02-26
Tema Biodiversitat
Nivell educatiu Primària
Escola Llers

Resum

A l’escola de Llers durant les Jornades Culturals hem fet “La volta al món”.

Notícia

JORNDES CULTURALS -LA VOLTA AL MÓN-

 

A l’escola de Llers durant les Jornades Culturals hem fet “La volta al món”.

 

Hem fet petits tastets dels diferents continents, en forma de xerrades, tallers i activitats dinàmiques per apropar a l’alumnat a la realitat i diversitat de diferents llocs del món, amb la col·laboració de famílies de l’escola i altres persones externes al centre.

 

El tret de sortida va ser a càrrec de l’Unai Canela amb el seu documental “El viatge de l’Unai”. La seva aportació ens va engrescar tant a conèixer animals d’arreu del món, com a valorar la importància d’estimar i respectar l’entorn.

 

Durant les Jornades Culturals, entre d’altres coses, hem conegut projectes solidaris a Kènia, com per exemple la construcció d’un pou d’aigua perquè els nens i nenes d’una escola no hagin de caminar deu quilòmetres cada dia per tenir aigua a l’escola. Hem fet tallers culinaris descobrint menjars típics dels diferents continents i diferents realitats que ens ha fet prendre consciència de la pobresa de molts països i del malbaratament alimentari.

 

El més vistós de les jornades ha estat la decoració dels llargs passadissos de l’escola, tant d’infantil com de primària, dedicant un racó per a cada continent amb la reutilització i reciclatge d’objectes, roba, cartró... que els alumnes han portat de casa.

 

2019 LLERS 12019 LLERS2 12019 LLERS3 1

 

Les jornades varen ser un èxit, atès que els alumnes, mestres i famílies hi van participar molt engrescats, realitzant un intens viatge per un món de tots i per a tots.

 

Volem agrair la participació de totes les persones que hi van col·laborar.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar