capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

ESTRENEM PAPERERES AL PATI!

Detalls específics

Data 2016-01-19

Resum

El Comitè Ambiental del FEDAC-Salt va observar que el sistema de papereres que teníem al pati no funcionava correctament

Notícia

FEDAC SALT mascotaESTRENEM PAPERERES AL PATI!

 

El Comitè Ambiental va observar que el sistema de papereres que teníem al pati no funcionava correctament. Els cubells estaven trencats, les indicacions volaven contínuament i els alumnes no sabien on havien de llençar les coses.

 

Entre el Comitè Ambiental d’alumnes i d’adults vam pensar com havien de ser els cubells, quants n’hi havia d’haver, on els posàvem i com ho indicàvem perquè els alumnes ho entenguessin.

 

Vam decidir que havien de ser papereres grans, amb tapa basculant i enganxades a la paret. També que en posaríem de dos tipus (orgànic i envasos), ja que són les úniques coses que utilitzem quan anem al pati. Vam acordar que posaríem les papereres orgàniques i d’envasos a dos llocs diferents, al principi i al final del pati. Les indicacions es van encarregar el Comitè d’alumnes i ho van fer d’allò més bé!

 

Seguidament, l’equip directiu de l’escola ens va proposar pintar en Cot (mascota d’escola verda) a la paret del pati on hi ha les papereres. De seguida el Comitè ens vam animar i vam reunir els alumnes i els adults per pintar-lo. Ha quedat molt bé!

FEDAC SALT IMG 20151130 WA0004

Els indicadors que han fet els delegats els hem posat dins de dos metacrilats per tal de que protegir-los de la pluja, el vent, el sol, etc.

FEDAC SALT IMG 20151202 WA0003

FEDAC SALT IMG 20151202 WA0005

Finalment, aquest mes de desembre els tutors amb els seus alumnes aniran al lloc on hi ha posades les papereres i, amb l’ajuda del delegat verd, en faran una explicació i una simulació d’una correcta selecció de residus. També, des de l’aula es treballarà la importància que té el reciclatge i la distribució adequada de residus i quins són els efectes en el futur. Amb aquestes petites accions aconseguirem fer una escola més sostenible i uns alumnes més conscients de la importància que té tenir cura del món.

FEDAC SALT IMG 20151202 WA0004

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar