capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Els Xiquets de Llers i les gallines

Detalls específics

Data 2015-11-24

Resum

La Llar d’Infants Els Xiquets de Llers ens expliquen què fan amb el menjar sobrant del menjador.

Notícia

Els Xiquets de Llers i les gallines.

La llar d’infants els Xiquets de Llers forma part del programa d’escoles verdes des del 2012. Cada curs escolar anem introduint noves accions que refermen la nostra voluntat i complicitat cap a la sostenibilitat i la cura de l’entorn.

Un dels mals de cap que teníem cada any era el malbaratament alimentari. No és que a la llar d’infants sobri molt de menjar però el fet de tirar el menjar quan encara és bo costa molt. Així que pensant, pensant hem començat per una acció molt senzilla però molt important.

L’enciam que sobra del dinar el guardem en un taper i li portem a les gallines de la Carme. Una senyora gran que viu al costat de l’escola. Algunes tardes els infants s’apropen fins a casa la senyora Carme i reparteixen el menjar a les gallines.

Per nosaltres és molt important que aquesta acció la puguem portar a terme amb els infants. Que ells siguin els principals promotors de l’acció. Que la visquem com una quotidianitat i que en mica en mica formi part de les rutines de l’escola. Perquè gràcies a la quotidianitat dels nostres actes entenem que aprofundim i explorem els valors cap a la sostenibilitat intentant fent-los importants per la resta de l’entorn.

 

Xiquets llers

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar