capcelera compartim1

 

Notícies

Buscar

 lupa png

 

 

Els alumnes de L’escola Fedac St. Narcís hem sortit al Parc Central a recollir brossa diversa.

Detalls específics

Data 2022-04-10
Tema Residus
Nivell educatiu Secundària
Escola FEDAC Sant Narcís

Resum

Els alumnes de2on d’ESO de FEDAC St Narcís hem realitzat una recollida de brossa acompanyants de la Brigada el Salabret

Notícia

FEM UNA RECOLLIDA DE PLÀSTICS I BROSSA

Els alumnes de l’escola Fedac St. Narcís de Girona hem sortit al Parc Central a recollir brossa diversa. Els alumnes de segon d’ESO acompanyats per tres professores, hem anat a recollir brossa al parc del costat de l’escola. Amb ajuda de la Brigada Activista el Salabret, hem recollit el que seria equivalent a tres bosses del supermercat.

La Brigada Activista del Salabret són una Fundació que recullen la brossa que els Ajuntaments no se’n fan càrrec de recollir. Vetllen per mantenir nets els espais naturals com el riu Ter. Al llarg del temps han creat diferents grups i es reuneixen més o menys gent un dia a la setmana. Diverses escoles hi han participat, i no és la primera vegada que ens visiten al Fedac St. Narcís.

La Brigada Activista del Salabret també es preocupa pels joves i en com reaccionem a tals situacions. Hem estat més conscienciats sobre la contaminació, i que tot el desastre climàtic dels adults caurà en les mans dels joves.

S’han recollit unes tres bosses mitjanes de supermercat, moltes burilles de cigarrets i molts envasos de brioixeria. No hem trobat massa llaunes i quasi gens de paper. Per sort, el Parc Central no s’embrut gaire un dilluns a la tarda, però no hem de deixar de recollir. Millor no embrutir que recollir.

ODS relacionats:

4-Educació de qualitat

11-Ciutats i comunitats sostenibles

17-Aliances per assolir els objectius

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar