Compartim experiències

Buscar

 lupa png

 

 

LA FORMACIÓ DE 2n ANY VISITA UNA ESCOLA AMB MES DE 15 ANYS ESSENT ESCOLA VERDA

Detalls específics

Comarca Garrotxa
Data 2018-02-12
Tema PROGRAMA EV

Resum

El passat 7 de febrer, els participants en el curs de 2n any del PEV, visiten l'Escola Volcà Bisaroques.

Notícia

Els participants en el curs de 2n any del PEV, visiten l'Escola Volcà Bisaroques, d'Olot.

 

El passat 7 de febrer, els participants en el curs de 2n any del PEV, van visitar l'Escola Volcà Bisaroques, d'Olot. D'aqeusta manera, i per un dia, abandonen l'aula per conèixer "in-situ" un escoal que fa més de 15 anys que formen part del programa Escoles Verdes.

 

La jornada s'ha desenvolupat sota la batuta dels alumnes, de 4t a 6è de primaria, i que formen part del comitè ambiental.

 

Amb un to distès i amb moltes preguntes per part dels representants de les 8 escoles que duen a terme aquest curs i que provenen de diferents punts de les comarque sgironines (Figueres, Arbúcies, Palamós, Les Preses, Anglès, Girona, Sant Joan les Abadesses i Ribes de Freser), la jornada ha mostrat una manera de trebalalr diferents apsctes realcinats amb els difertns contextos (curricular, entorn, gestió i particpació).

 

"Se'ns dubte, que repetirem aquesta experiència" comentava un docent de secundària. Al final de la jornada, ha sorgit la propsota de visitar un centre de secundària. Mirarem el calendari per poder organitzar una jornada destinada als centres d'ESO.

 

Continuem amb al formació.

 

FI 2nANY 2017 20183

FI 2nANY 2017 20182

FI 2nANY 2017 20181

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar