Compartim experiències

Buscar

 lupa png

 

 

III Trobada Territorial d’Escoles Bressol a Torroella de Montgrí.

Detalls específics

Data 2018-05-07
Nivell educatiu Escola bressol
Tema PROGRAMA EV

Resum

Escoles bressol de la Catalunya central, Maresme, Vallès Oriental i comarques gironiens es troben a Torroella de Montgrí

Notícia

III Trobada Territorial d’Escoles Bressol a Torroella de Montgrí.

 

El passat dissabte 5 de maig, 38 mestres/educadores de llars d’infants de la Catalunya Central, Maresmes, Vallès Oriental i comarques gironines, es van trobar a la Llar d’Infants el Petit Montgrí, de Torroella de Montgrí.

 

L’objectiu de la trobada és intercanviar experiències i mirar com podem fer més forta la seva vinculació amb un territori més sostenible.

 

L’entorn d’acollida va ser excepcional, les mestres d ela Llar d’Infants que acollia aquesta III Trobada ens van rebre amb els braços obert i van fer fàcil allò que semblava difícil. L’ajuntament, a través de la regidora d’ensenyament, va voler ser-hi present i ens va portar unes pomes de la cooperativa de Torroella, unes pomes km 0.

2018 Castell del Montgri

 

La jornada va començar amb el relat d’un conte dibuixat, fet que va sorprendre gratament a tots els assistents. El conte servia per emmarcar les jornades. Un conte que ens parlava de com un roure arrelava ben fort a la terra com d’ella s’alimentava. Un roure que amb el temps perdia majestuositat però guanyava en expertesa, un roure que li calien les arrels ben arrelades per continuar veient passar el temps,...

 

2018 ESCOLES BRESSOL TORROELLA062018 ESCOLES BRESSOL TORROELLA07

 

Un conte que calia acabar, una història que demanava als assistents que reflexionessin sobre les primeres etapes de la vida i de la seva importància per generar complicitats cap a la sostenibilitat, és a dir, com podíem arrelar els primers aprenentatges a favor de la sostenibilitat, d’uns valors que ens facin créixer en un món més sostenible, equitatiu,...

2018 ESCOLES BRESSOL TORROELLA052018 ESCOLES BRESSOL TORROELLA042018 ESCOLES BRESSOL TORROELLA03

 

2018 ESCOLES BRESSOL TORROELLA02

 

Aquesta era la feina que teníem, creure’ns que estàvem fent molt bona feina i creure’ns que encara quedava molt per fer.

 

La jornada es va completar amb un gran esmorzar on cada uns dels centres participants va aportar algun aspecte gastronòmic del seu poble/ciutat.

 

Una gran jornada amb ganes de repetir de cares el curs vinent; però això sí, recuperant el mes de febrer com a mes per a dur-la a terme.

2018 ESCOLES BRESSOL TORROELLA01

 

Recull d'imatges.

 

pdfRESUM-TROBADA-EB_2018V3.pdf

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar